Tjen penge online | Betalingsoplysninger Triaba

Betalingsoplysninger Triaba  - Hvor meget får jeg for en betalt undersøgelse?

Passer du i undersøgelsen, bliver du belønnet for din mening og dine erfaringer om forskellige emner og produkter.

Som medlem af Triaba Panel Danmark vil du blive inviteret til at deltage i diverse undersøgelser, der passer til dine nuværende interesser. For hver eneste undersøgelse, du gennemfører, vil du modtage en belønning, typisk mellem 1,6 kr. og 32 kr. Din tjente belønning for undersøgelsene vil automatisk blive sat ind på din konto. Pengene udbetales for dine besvarelser og henstår på din konto, indtil du kan opkræve dem.

Belønningsmuligheder i Triaba:

Betaling

Minimum pr. Transaktion

Maksimum pr. Transaktion

PayPal (PayPal Denmark)

40.00 DKK

79.20 DKK

SuperGavekort/Gavekortet.dk

100.00 DKK

100.00 DKK

Amnesty International (Denmark)

40.00 DKK

79.20 DKK

Verdensnaturfonden - WWF (Denmark)

40.00 DKK

79.20 DKK

Paypal:

Når vi har modtaget dit svar på en undersøgelse, sætter vi efterfølgende det, du har tjent ind (der kan gå op til en uge). Når din saldo overstiger 50 kr., kan du bede om at få overført pengene til PayPal på nettet.

Når du har nået 50 kr kan du indløse dine penge ved at klikke på knappen Opdater. Dine penge vil blive overført til din online tegnebog hos PayPal. Hvis du ikke har en online tegnebog, vil PayPal automatisk sætte dette op og sende dig yderligere oplysninger om login, og hvornår overførslen er fuldført. Dine penge overføres til din online-konto hos PayPal inden for 1 til 4 hverdage . Når du indløser din indtjening, tager det normalt 4 forretningsdage før du får dine penge. På grund af en masse svigagtig aktivitet har Cint en karantæneperiode på 10 dages incitament til udbetaling af nye medlemmer.

Du vil modtage en bekræftelse pr. e-mail, når overførslen er foretaget. For at kunne modtage dine penge skal du logge ind på din PayPal-konto inden for 28 dage og bekræfte, at du accepterer pengene. Ellers vil betalingen ikke gå igennem.

PayPal har et gebyr på 2% for at overføre penge til din PayPal tegnebog.

Det er sikkert og nemt at bruge din PayPal online tegnebog for at få rabatter og tilbud fra butikker tilsluttet PayPal. Du kan også overføre penge til din egen bankkonto.

Supergavekort:

Når du er nået op på miniumsgrænsen for udbetaling af point 100 på denne panel-hjemmeside, kan du bede om at få din honoring udbetalt som et SuperGavekort til gavekortet.dk (værdi 100 kr). Dette sendes til din e-mail adresse, derefter kan du vælge, hvilken butik SuperGavekortet skal udstedes til via dette link: www.gavekortet.dk. Herefter sendes gavekortet til dig med posten uden omkostning for dig, vi betaler portoen.

Når du har bedt om at få udbetalt din honorering som gavekort, vil du indenfor en måned modtage SuperGavekortet på din e-mail adresse (kontroller venligst at din e-mail adresse er korrekt ved at klikke på "Mine personlige informationer" på forsiden). SuperGavekortet indeholder en pin-kode, som du derefter bruger, når du aktiverer gavekortet på www.gavekortet.dk. Der kan du også vælge, hvilken butik du ønsker gavekortet skal gælde til. Du modtager derefter gavekortet med posten sendt portofrit til din adresse.

Med et super gavekort fra Gavekortet.dk har du mulighed for at købe blandt andet tøj, sko, musik, film, smykker, sportsudstyr, elektronik, møbler, rejser og oplevelser. Eksempler på virksomheder der er tilsluttet SuperGavekortet er IKEA, H&M, BR-Legetøj, Elgiganten, Zalando, Bianco Footwear, Change, CDON.COM, Interflora, Bauhaus og Travellink.

Velgørenhed:

Donér dit tilgodehavende til Amnesty International: Amnesty International er en verdensomspændende organisation som arbejder for menneskerettigheder. Arbejdet baseres på omhyggelige undersøgelser om brud på disse rettigheder og internationale konventioner som regulerer rettighederne. Organisationen er uafhængig af alle regeringer, politiske ideologier, økonomiske interesser og religioner.

Donér dit tilgodehavende til Verdensnaturfonden-WWF: Verdensnaturfonden - WWF, World Wide Fund for Nature, er en helt uafhængig og partipolitisk neutral naturbevaringsorganisation. Organisationen har til formål, at gennemføre både akutte som langsigtede foranstaltninger, for at bevare truede plante- og dyrearter eller disses levesteder.